11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.
BIBAS Group propune soluţii la cheie – consultanţă, proiectare (concept, arhitectură, design), furnizare de produse, de echipamente profesionale şi de mobilier – pentru orice tip de locaţie din domeniul HORECA.

Prin ofertele noastre integrate beneficiaţi de servicii complete pentru specialităţile de cafea italiană, de îngheţată artizanală italiană şi de produse de cofetărie tipic italieneşti. Grupul de firme asigură consultanţă, traininguri de specialitate, implementare de concepte şi service specializat pentru echipamentele furnizate.

Dincolo de varietatea ofertei, avantajul competiţional al BIBAS Group constă şi în reprezentanţa unor mărci cunoscute şi consolidate pe piaţa mondială – Segafredo, ISA, MEC3, Giorik, La San Marco, Winterhalter, ICETEAM 1927, Rist, BF, Pedrali.

Devotamentul, profesionalismul şi dinamismul unei echipe bine pregătite vă stau la dispoziţie întotdeauna!

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781