MEC3 Gustosia bruno cookies
  • Produse şi idei pentru prepararea
    îngheţatei artizanale, a îngheţatei soft şi a specialităţilor de cofetărie italiană:
    - materii prime,
    - materiale promoţionale,
    - reţete, traininguri de specialitate cu maeştri tehnologi,
    - MEC3 Scuola di gelato – formare interactivă one to one.
  • Linia GUSTOSIA, deserturi inedite pentru HORECA: artizanale, personalizabile, realizabile cu suport tehnic minim de către un personal nespecializat, în cantităţi mici, în timp scurt.
  • Echipamente profesionale pentru producerea îngheţatei artizanale şi a îngheţatei soft prin ICETEAM 1927: Cattabriga, Coldelite, Promag, Electrofreeze.
  • Vitrine de prezentare şi sisteme profesionale frigorifice pentru depozitare marca ISA.
  • Vrei să deschizi o gelaterie?
    Soluţii integrate prin BIBAS Group:
    - de la concepte individualizate
    - până la gelaterii în regim de franciză Il Gelato di Bruno, Dolce Bio, Yo & Me.