11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

BIBAS Group la expoziţia ROMHOTEL

Prezentă la expoziţia ROMHOTEL pe o suprafaţă de 100 m², BIBAS Group a oferit vizitatorilor ocazia de a vedea şi experimenta funcţionarea zilnică a unei locaţii HoReCa. Grupul şi-a prezentat cele 4 domenii de activitate, BIBAS Professional, ISA, Segafredo şi Mec3 şi a introdus – în premieră pe piaţa din România – o nouă franciză; e vorba de Santa Fe, un concept de restaurant mexican-texan.

Click

BIBAS Professional a venit la expoziţie cu o linie de bucătărie Giorik; au fost expuse noile plite cu inducţie Adventys, acesoriile şi ustensilele pentru bucătării, restaurante şi baruri marca Rist, o maşină de spălat pahare Winterhalter şi un laborator de îngheţată Cattabriga. Maşina de spălat pahare şi laboratorul de îngheţată au fost puse în funcţiune pe tot parcursul târgului.

Click

ISA şi-a surprins vizitatorii prin instalarea unui bar mobil custom made pentru evenimente şi prin lansarea celui mai nou model de vitrine de gelato şi cofetărie UP, introdus pe piaţă la începutul acestui an. Mobilierul elegant BF, aranjat cu stil lângă barul mobil a creat o adevărată atmsoferă de cafenea.

Produsele Segafredo au fost expuse, preparate şi servite la barul mobil branduit Segafredo special pentru acest eveniment. Participanţii la expoziţie au putut degusta nu doar preparatele obişnuite din cafea, dar şi un ristretto tipic italian, un espresso cremos sau un simplu espresso lungo. Desigur, n-au lipsit nici cunoscutele specialităţi de cafea; cei care au vizitat standul Segafredo au putut savura un cappuccino delicios, un grande cappuccino, un espresso macchiato sau un latte macchiato bogat în spumă de lapte.

Mec3 nu s-a rezumat la expunerea – în vitrinele UP – a diferitelor sortimente de îngheţată. Invitaţii au putut vedea pe viu cum se prepară îngheţata artizanală: trainerul de la Mec3, Diego Martini a preparat zilnic 18 gusturi de îngheţată (gelato cu susan, cu fistic, ciocolată cu alune, lime, cookies) şi diferite deserturi tipic italieneşti.

Click

Mulţumiri celor care au vizitat standul BIBAS Group de la ROMHOTEL. Vă aşteptăm cu drag şi anul viitor!

 

Click

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781