11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

Segafredo Zanetti Espresso la Cluj

Ineditul experienţei multisenzoriale şi pasiunea inconfundabilă a stilului de viaţă italian pot fi descoperite din 30 octombrie şi în Iulius Mall din Cluj. Cafeneaua Segafredo Zanetti Espresso, situată la baza scărilor care leagă parterul de zona de food court a mall-ului clujean, este a patra locaţie, în regim de franciză, din România a prestigiosului brand internaţional Segafredo Zanetti.

După 20 de ani de activitate consacrată excelenţei, marca italiană se bucură de recunoştinţă în peste 100 de ţări ale lumii. Din 30 octombrie, clujenii sunt aşteptaţi – în fiecare zi, de dimineaţă până seara târziu – să se delecteze cu specialităţile de cafea italiană, de îngheţată artizanală, de produse de cofetărie sau de ceaiuri preparate după reţete speciale şi populare în peste 700 de locaţii Segafredo Zanetti Espresso din întreaga lume.

Click

Cafeneaua poartă mărcile caracteristice, unice ale brandului Segafredo Zanetti, în special combinaţia de roşu, alb şi negru, folosită în crearea interiorului de aproximativ 120 mp. În esenţă, spaţiul fizic estetic, agreabil – destinat atât clienţilor nefumători, cât şi celor fumători – retrezeşte atmosfera cosmopolită a celebrelor coffee shop-uri italiene.

Click

Primul Segafredo Zanetti Espresso din Cluj a fost proiectat şi realizat de BIBAS Group, reprezentantul exclusiv în România al mărcii Segafredo Zanetti. Grupul nostru de firme furnizează întreaga varietate de produse, de echipamente şi asigură întregul know-how pentru prepararea specialităţilor comercializate, respectiv pentru funcţionarea zilnică a cafenelei din Iulius Mall.
Pe lângă proiectele Segafredo Zanetti Espresso deja executate în ţară (Bucureşti, Timişoara) şi în străinătate (Larnaca, Moscova, Sofia, Casablanca, Baku etc.), BIBAS Group implementează concepte gastronomice şi oferă soluţii la cheiepentru investitorii domeniului HORECA, încă din 2002.

Click

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781