11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

BIBAS Group la ROMHOTEL 2010

BIBAS Group a fost prezent şi la ediţia din 2010 a Târgului Internaţional ROMHOTEL. Desfăşurat în perioada 21-24 octombrie, ROMHOTEL rămâne cea mai mare şi cea mai importantă manifestare expoziţională a sectorului HORECA din România.

Transformările pe care domeniul HORECA din România le-a înregistrat în ultimii ani, au fost clar vizibile la nivelul ofertei, respectiv a calităţii ofertei târgului din 2010. Standul interactiv BIBAS Group de 70 mp a reflectat – însă – imaginea unei companii aflate în dezvoltare și cu poziţie puternică pe piaţă.

Pe lângă diviziile binecunoscute ale grupului de firme – BIBAS Professional, Segafredo şi MEC3 –, anul acesta au fost lansate şi alte două noi arii de activitate: Gastro concepts and consulting şi BIBAS Shop Fitting.

BIBAS Professional şi-a prezentat, la fel ca în anii precedenţi, oferta de echipamente, de sisteme profesionale şi de accesorii HORECA, produse ale mărcilor de renume La San Marco, ISA, Winterhalter, Cattabriga, Giorik şi Rist.

BIBAS Shop Fitting propune amenajări interioare complete şi parţiale, pentru diverse tipuri de locaţii din domeniul HORECA, prin soluţiile de bar şi de mobilier dezvoltate de companii ca ISA, BF şi Pedrali.

Produsele Segafredo Zanetti au fost prezentate, preparate şi servite – şi anul acesta – la barul mobil branduit Segafredo. Vizitatorii BIBAS Group au avut ocazia să savureze specialităţile de cafea ialiană – de la celebrele ristretto şi espresso până la savuroasele capuccino, espresso macchiato sau latte machiato – în atmosfera unică a unui coffee shop construit special pentru această ocazie. Lansat în premieră pe piaţa românească, noul model de espressor La San Marco Touch 100 s-a numărat printre noutăţile târgului de la Bucureşti.

BIBAS Group a expus soluţiile tehnologice, produsele şi ideile pentru prepararea îngheţatei artizanale, a îngheţatei soft şi a specialităţilor de cofetărie italiană MEC3 în laboratorul viu, în care maestrul technolog şi trainerul Massimo de Luca a realizat zilnic 18 gusturi de îngheţată şi o gamă variată de deserturi tipic italieneşti. Echipamentele profesionale pentru producerea îngheţatei artizanale şi a îngheţatei soft, Cattabriga şi Electrofreeze, din dotarea laboratorului viu sunt furnizate de grupul de firme prin intermediul ICETEAM 1927.

Click

Integrată organic în structura standului BIBAS Group, noua divizie a grupului de firme, Gastro concepts and consulting concentrează întregul know how pe care grupul de firme l-a dobândit în aproape 10 ani de experienţă în domeniul HORECA: arhitectura, proiectul şi designul locaţiilor HORECA, gama diversificată de concepte, de servicii, de traininguri, respectiv consultanţa destinată operatorilor de profil. Identitatea vizuală a noii divizii se compune din combinaţia culorilor alb, gri antracit şi roşu.

Click

Mulţumim celor care au acordat interes standului BIBAS Group la ediţia din 2010 a ROMHOTEL. Vă aşteptăm şi la anul!

Click

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781