11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

Furnizorii BIBAS Group la SIGEP 2011

Salonul Internaţional SIGEP, cea mai mare şi cea mai importantă expoziţie din domeniul îngheţatei artizanale, al produselor de cofetărie şi al produselor de patiserie/panificaţie artizanală a ajuns la cea de a 32-a ediţie. Organizat pe o suprafaţă de expoziţie de 90 000 mp, la Rimini (Italia), SIGEP 2011 a întrunit 720 de expozanţi din întreaga lume şi a înregistrat 90 000 de vizitatori în doar 5 zile (22-26 ianuarie).

La fel ca în anii precedenţi, furnizorii majori ai BIBAS Group, MEC3, ICETEAM 1927, ISA şi Pedrali au prezentat noutăţile ariei lor de activitate pe standuri interactive.

MEC3 şi-a amenajat suprafaţa de expoziţie de 1000 mp din materiale reciclabile în proporţie de 90%. Respect, we stand for a better world, sloganul transmis cu ocazia Salonului Internaţional de liderul mondial în furnizarea de idei, de materii prime şi de echipamente pentru prepararea îngheţatei artizanale, respectiv a specialităţilor de cofetărie italiană marchează începutul unei campanii de amploare. Implicare în acţiuni sociale/caritative, de sprijinire a talentelor, implicare în acţiuni de protecţia mediului înconjurător, reducerea deşeurilor de producţie la 0% până în 2013 – acestea sunt angajamentele asumate de producătorul italian pe termen lung, pentru o lume mai bună.

Click

Produsele şi ideile noi pentru prepararea îngheţatei artizanale, a îngheţatei soft, respectiv a specialităţilor de cofetărie italiană au fost promovate de echipa MEC3 în laboratoare vii atrăgătoare. Iată câteva dintre inovaţiile anului:

NOCCIOLA-LÁ. Noua pasta de alune este produsă în întregime de MEC3: celebrele alune din Piemont sunt urmărite de la plantaţie până la realizarea materiei prime propriu-zise.

NEW YO. Concentratul de iaurt sub formă de pastă reprezintă o premieră absolută pe piaţa produselor de bază pentru prepararea îngheţatei artizanale şi a îngheţatei soft, pe care – până în momentul de faţă – nu s-a comercializat decât concentratul de iaurt sub formă de praf.

AMALFI (kit de tort de lămâie), TOFFY (kit de ciocolată) şi EXTRA BLACK (produs de bază pentru prepararea îngheţatei de ciocolată amară) completează familiile de produse MEC3 deja cunoscute.

7 noi sortimente de glazuri lansate la SIGEP 2011 sunt destinate decorării îngheţatei pe băţ. Utilizabile în orice moment al anului, ele îşi demonstrează utilitatea mai ales în sezonul rece, atunci când, de obicei, vitrina de îngheţată este mai puţin spectaculoasă.

Deşi nu se numără printre noutăţile anului, QUELLA (cremă fină de ciocolată cu alune, capabilă să-şi menţină consistenţa cremoasă până la temperaturi foarte scăzute) s-a bucurat de mare popularitate la ediţia din 2011 a Salonului Internaţional, după ce – în 2010 – a înregistrat o creştere de 130% în vânzări. MEC3 a captat atenţia vizitatorilor şi prin gelateriile în regim de franciză, construite şi puse în funcţiune pe stand pentru a ilustra mecanismul de funcţionare zilnic al conceptului.

Faţă de varianta sa iniţială, Il Gelato di Bruno a fost redefinit ca o locaţie mai puţin exclusivistă, mai prietenoasă şi mai apropiată de consumatorul obişnuit.

Click

Il Dolce Bio comercializează produse cu certificat ecologic, într-o ambianţă naturală, lipsită de sofisticaţii artificiale.

Yo & Me presupune costuri de investiţie minime. Conceptul de franciză remodelat a surprins prin designul său interior nou. Produsele Yo & Me pe bază de iaurt corespund necesităţii de nutriţie zilnice a organismului uman.


ICETEAM 1927 a categorizat echipamentele profesionale pentru producerea îngheţatei artizanele şi a îngheţatei soft pe două standuri: primul a expus mărcile Cattabriga, Promag şi Electrofreeze, în timp ce al doilea a fost dedicat în exclusivitate maşinilor de îngheţată Coldelite. Soluţiile tehnologice ale grupului italian se adresează tuturor segmentelor de piaţă şi satisface toate tipurile de exigenţă din domeniu. De la furnizarea maşinilor profesionale de bază, pentru producerea îngheţatei soft, până la echiparea complexă a laboratoarelor de îngheţată şi a gelateriilor, ICETEAM 1927 dezvoltă sisteme individualizate, adecvate nevoilor oricărei locaţii HORECA.

ISA şi-a impresionat vizitatorii cu noua vitrină de prezentare verticală Crystal Tower, modelul reînnoit al vechiului Crystal Palace. Opţiune de temperaturi negative şi pozitive, iluminare spectaculoasă cu leduri, vizibilitate maximă asupra produselor expuse – Crystal Tower dispune de caracteristici tehnice inovatoare, dublate de calitatea recunoscută a mărcii italiene.

Click

Standul Pedrali a ilustrat tendinţa actuală a designului dinamic şi a materialelor de producţie inovatoare în dezvoltarea mobilierului HORECA. Imagini despre cele mai noi produse Pedrali (fotolii, scaune, mese) găsiţi în galeria foto ataşată prezentului articol.

Click

Mulţumim tuturor clienţilor şi partenerilor care au onorat cu prezenţa lor reprezentanţa BIBAS Group, respectiv standurile furnizorilor noştri la SIGEP 2011. Vă aşteptăm şi în 2012!

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781