11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

GUSTOSIA, DESERTURI INEDITE

BIBAS Group introduce pe piaţa românească noua linie de produse MEC3, ingredientele pentru deserturi GUSTOSIA.


Lansată la Expoziţia Internaţională SAPORE de la Rimini Fiera (19-22 februarie, Italia), linia GUSTOSIA se adresează segmentului HORECA fără suport tehnic/tehnologic adecvat producerii îngheţatei artizanale şi a specialităţilor de cofetărie italiană. Cu alte cuvinte, locaţiilor HORECA de categorie medie şi superioară, firmelor de catering, banqueting sau self service, ale căror meniuri includ, în general, deserturi de diferite tipuri, dar care întâmpină greutăţi în realizarea practică a acestora.

Click

Spre deosebire de materiile prime – cunoscute până acum pe piaţa românească – ale liderului mondial în realizarea de produse şi de idei pentru prepararea îngheţatei artizanele şi a specialităţilor de cofetărie, ingredientele GUSTOSIA sunt împachetate în cantităţi mici, din care numărul de porţii se prepară în funcţie de opţiunile şi necesităţile zilnice sau momentane ale locaţiei.


Linia GUSTOSIA diferă net de soluţiile industriale. Oricare dintre produsele artizanale, dezvoltate de MEC3 în colaborare cu 4 maeştri cofetari de renume mondial (Roberto Rinaldini, Romani Tamani, Massimo Bottura, Gianluca Fusto), pot fi preparate în timp scurt şi cu suport tehnic minim de către personalul nespecializat al locaţiilor HORECA. În plus, noua linie a producătorului italian opune uniformizării industriale imaginaţia umană liberă. Personalizarea specialităţilor GUSTOSIA ţine de pura fantezie, de creativitatea spontană a celui care le prepară şi le decorează.


Din perspectiva consumatorilor finali suferinzi de intolaranţe alimentare de tip celiachia, e important de ştiut că 90% dintre produsele GUSTOSIA sunt lipsite de gluten. (Glutenul denumeşte proteinele conţinute în grâu, orz, ovăz, secară, alac şi hibrizii acestora. Spre exemplu, elasticitatea unui aluat frământat din făina cerealelor amintite este dată de către gluten. Glutenul ca liant alimentar se foloseşte pentru o serie întreagă de materii prime alimentare.)

Click

Echipa BIBAS Group a fost prezentă la Expoziţia Internaţională SAPORE de la Rimini Fiera şi a participat la un training de iniţiere în laboratoarele MEC3 pentru a putea asigura clienţilor săi întregul suport/know how pentru prepararea şi comercializarea noii familii de produse.


Vă invităm – aşadar – să creşteţi prestigiul locaţiei Dumneavostră cu ineditul deserturilor GUSTOSIA.

Click

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781