11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO LA OTOPENI

O nouă cafenea Segafredo Zanetti Espresso s-a deschis astăzi la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni. Locaţia situată la terminalul Sosiri internaţionale este a cincea franciză, din România, a prestigiosului brand internaţional Segafredo Zanetti.

Click

După 20 de ani de activitate consacrată excelenţei, marca italiană se bucură de recunoştinţă în peste 100 de ţări ale lumii. Din data de 2 mai, călătorii sosiţi la Otopeni sau aflaţi în tranzit sunt aşteptaţi zilnic, 24 de ore din 24, să descopere ineditul experienţei multisenzoriale şi să se delecteze cu specialităţile de cafea italiană, de îngheţată artizanală, de produse de cofetărie sau de ceaiuri preparate după reţete speciale, testate în peste 700 de locaţii Segafredo Zanetti Espresso din întreaga lume.

Cafeneaua poartă mărcile caracteristice, unice ale brandului Segafredo Zanetti, în special combinaţia de roşu, alb şi negru, folosită în crearea interiorului de 100 mp, respectiv a terasei de 70mp. În esenţă, spaţiul fizic estetic agreabil – destinat atât clienţilor nefumători, cât şi celor fumători – retrezeşte atmosfera cosmopolită a celebrelor coffee shop-uri italiene.

Click

Segafredo Zanetti Espresso din Otopeni a fost proiectat şi realizat de BIBAS Group, reprezentantul exclusiv în România al mărcii Segafredo Zanetti. Grupul nostru de firme furnizează întreaga varietate de produse, de echipamente şi asigură întregul know-how pentru prepararea specialităţilor comercializate, respectiv pentru funcţionarea zilnică a cafenelei din Aeroportul Internaţional.
Pe lângă proiectele Segafredo Zanetti Espresso deja executate în ţară (Bucureşti, Cluj Timişoara) şi în străinătate (Larnaca, Moscova, Sofia, Casablanca, Baku etc.), BIBAS Group implementează concepte gastronomice şi oferă soluţii la cheie pentru investitorii domeniului HORECA, încă din 2002.

Click

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781