11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO LA CASABLANCA

A doua locaţie Segafredo Zanetti Espresso proiectată şi realizată integral de BIBAS Group în Maroc s-a deschis recent în oraşul Casablanca.

Click

Casablanca, cea mai modernă şi mai cosmopolită metropolă a lumii islamice, se numără printre centrele comerciale importante ale continentului african. Oraşul situat pe ţărmul Oceanului Atlantic atrage anual zeci de mii de turişti şi impresionează prin grandoare: are o populaţie mai numeroasă decât Rabat, capitala administrativă a ţării, deţine unul dintre cele mai mari bazare din lume şi îşi desfăşoară activitatea comercială pe unul dintre cele mai mari porturi maritime din lume.

Click

Segafredo Zanetti Espresso s-a deschis în Maarif, o zonă apropiată centrului vechi, întreţesută de magazinele mărcilor internaţionale şi intens frecventată de turiştii dornici de cumpărături, de relaxare sau de distracţii inedite. Cafeneaua dotată cu tehnologia ISA şi La San Marco de ultimă generaţie are o suprafaţă totală de 190 mp, reflectă arhitectura actuală şi mărcile caracteristice ale brandului Segafredo Zanetti.

Click

În primăvara anului 2010, BIBAS Group, reprezentantul exclusiv în România al Segafredo Zanetti finalizase deja o locaţie Segafredo Zanetti Espresso în Rabat, aşadar cafeneaua deschisă acum în Casablanca este a doua, în regim de franciză, proiectată şi realizată integral de grupul nostru de firme în Maroc.

Click

Pe lângă proiectele Segafredo Zanetti Espresso deja executate în ţară (Bucureşti, Cluj, Timişoara) şi în străinătate (Larnaca, Moscova, Sofia, Rabat, Baku etc.), BIBAS Group implementează concepte gastronomice şi oferă soluţii la cheie pentru investitorii din domeniul HORECA, încă din 2002.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781