11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

PROFITĂ DE PROMOŢIA LA PASSIONE PER L`ESPRESSO!

Simplu. Perfect. Recunoscut. Inegalabil. 

Oferim soluţii la cheie pentru locaţiile din domeniul HORECA

Operatorii din domeniul HORECA ştiu că succesul unei locaţii nu are o reţetă exclusivă, universal valabilă. Unii susţin că reuşita e dată de atmosfera inconfundabilă a unui spaţiu fizic estetic, agreabil. Alţii spun că ea depinde de oferta de produse şi de profesionalismul personalului. Sau de toate acestea la un loc. 

40 de ani de experienţă în domeniu, plantaţii proprii în Brazilia şi Costa Rica, 120 000 de tone de cafea produse anual în 10 prăjitorii, o reţea globală construită din istoria de succes a a peste 70 000 de cafenele din 100 de ţări ale lumii, 50 de milioane de ceşti de cafea comercializate zilnic. Specialităţi de cafea italiană adorate, produse complementare, materiale promoţionale, echipamente profesionale pentru prepararea cafelei şi cursuri de specialitate – privită din perspectiva cifrelor şi a datelor exacte, acesta este Segafredo Zanetti. De fapt, compania italiană este singura de pe piaţa mondială a cafelei care administrează, supraveghează şi garantează întregul proces al preparării cafelei espresso, de la recoltă la ceaşca perfectă de espresso de pe masa consumatorului final.

Totuşi, esenţa mărcii italiene nu constă în pura performanţă tehnică şi economică. Segafredo Zanetti este mai degrabă expresia unui stil de viaţă, a unoi senzaţii particulare, redescoperite zi de zi în atmosfera inconfundabilă a celebrelor cafenele italiene. 

Iată motivul pentru care excelenţa în furnizarea de produse de calitate, eficienţa în servicii, creativitatea şi ingeniozitatea în execuţia proiectelor sau ospitalitatea constituie valorile noastre fundamentale şi se subordonează întotdeauna unui concept clar, bine gândit. 

BIBAS Group vă invită acum să descoperiţi pasiunea pentru espresso, soluţia de cafea la cheie, special adaptată locaţiei Dumneavoastră. Beneficiaţi de prestigiul echipamentelor profesionale La San Marco, de calitatea şi renumele produselor Segafredo Zanetti, de cursurile de specialitate oferite şi de suportul tehnic acordat afacerii Dumneavoastră! Într-un cuvânt, profitaţi de experienţa acumulată de grupul nostru de firme în cei 10 ani de activitate pe piaţa HORECA din ţară şi deveniţi partenerul nostru prin oferta promoţională La Passione per l`espresso

Pentru condiţiile acordării promoţiei, vă rugăm să contactaţi Departamentul de vânzări BIBAS Group!

Click

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781