11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

Vă invităm la Competiţia Regională de Barista!

BIBAS Group este principalul partener al evenimentului care se desfăşoară la Constanţa, în perioada 22-25 septembrie 2011. 


Click

Deşi deschise publicului larg, competiţiile de barista se adresează, înainte de toate, profesioniştilor în prepararea specialităţilor pe bază de cafea şi operatorilor din domeniul HORECA. 

BIBAS Group, respectiv organizatorul manifestaţiei, Asociaţia de Cafea de Specialitate din România (SCAE România) vă invită să participaţi la Competiţia Regională din Constanţa (City Park Mall, 22-25 septembrie) unde se vor înfrunta cei mai bun barişti locali şi se vor desfăşura serii întreagi de evenimente de specialitate (seminarii, workshopuri). Câştigătorii concursului regionale se califică în finala naţională din primăvara anului viitor. 

În martie 2011, grupul nostru de firme fost partenerul principal al Competiţiei Naţionale de la Bucureşti (informaţii despre acestă manifestare găsiţi aici, iar în urma colaborării finalizate recent cu SCAE România, urmează să susţină toate etapele ediţiei 2011-2012. 

BIBAS Group pune la dispoziţia organizatorilor aparate profesionale de cafea La San Marco, măcinătoare, produse Segafredo Zanetti şi asigură know how complet – asistenţă tehnică, suport profesional – pentru desfăşurarea concursului. 

Vă aşteptăm să descoperiţi secretele adevăraţilor barişti!

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781