11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

PREZENTAREA LINIEI GUSTOSIA LA BUCUREŞTI

Departamentul MEC3, organizează, în colaborare cu THR, prezentarea liniei de produse GUSTOSIA. Evenimentul va avea loc la Bucureşti în zilele de 20 şi 21 februarie.

Discover amazing desserts! - acesta este sloganul prezentării de produse pe care Departamentul MEC3 din cadrul BIBAS Group îl organizează împreună cu THR (Tourism, Hotel and Restaurant Consulting Group), la Bucureşti, în perioada 20-21 februarie. Partciparea la demonstraţiile de preparare a deserturilor GUSTOSIA, susţinute de maeştri i cofetari italieni se face pe bază de invitaţie.

Click

Linia de produse GUSTOSIA, dezvoltată de MEC3, liderul mondial în furnizarea de idei şi de materii prime pentru prepararea îngheţatei artizanale şi a specialităţilor de cofetărie italiană, propune 78 de specialităţi inedite. Deserturile GUSTOSIA diferă net de soluţiile industriale. Oricare dintre produsele artizanale, dezvoltate de MEC3 în colaborare cu 4 maeştri cofetari de renume internaţional (Roberto Rinaldini, Romani Tamani, Massimo Bottura, Gianluca Fusto), pot fi preparate în timp scurt şi cu suport tehnic minim de către personalul nespecializat al locaţiilor HORECA. În plus, noua linie a producătorului italian opune uniformizării industriale imaginaţia umană liberă. Personalizarea specialităţilor GUSTOSIA ţine de pura fantezie, de creativitatea spontană a celui care le prepară şi le decorează.

Lansate la Expoziţia Internaţională SAPORE de la Rimini din 2011, deserturile GUSTOSIA se adresează segmentului HORECA fără suport tehnic/tehnologic adecvat producerii îngheţatei artizanale şi a specialităţilor de cofetărie italiană. Cu alte cuvinte, locaţiilor HORECA de categorie medie şi superioară, firmelor de catering, banqueting sau self service, ale căror meniuri includ, în general, deserturi de diferite tipuri, dar care întâmpină greutăţi în realizarea practică a acestora.

Click


Spre deosebire de materiile prime MEC3 - cunoscute până acum pe piaţa românească - ale liderului mondial în realizarea de produse şi de idei pentru prepararea îngheţatei artizanele şi a specialităţilor de cofetărie, ingredientele GUSTOSIA sunt împachetate în cantităţi mici, din care numărul de porţii se prepară în funcţie de opţiunile şi necesităţile zilnice sau momentane ale locaţiei.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781