11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

BIBAS GROUP ÎN REVISTA GASTROMEDIA

BIBAS Group şi mărcile reprezentate de acesta vor fi principalii parteneri ai Cupei Gelato, primul concurs de preparare a îngheţatei artizanale din ţară. Cu această ocazie, revista Gastromedia publică un articol amplu despre soluţiile diversificate şi complexe oferite gelateriilor şi cofetăriilor de grupul nostru de firme.

Cupa Gelato – Îngheţata anului 2012 urmează să fie organizată la Expo Gastropan (23-25 martie, Târgu Mureş, Centrul Expo President). BIBAS Group, partenerul primului eveniment de acest tip din ţară, va fi prezent la expoziţie cu un stand individual interactiv.

Articolul apărut în ediţia din februarie-martie al revistei Gastromedia prezintă în detaliu soluţiile pe care grupul nostru de firme şi mărcile sale partenere, lidere de piaţă (MEC3, ISA, ICETEAM 1927) le oferă în segmentul gelateriei şi cofetăriei artizanale: materii prime, respectiv echipamente profesionale pentru prepararea îngheţatei artizanale, a îngheţatei soft şi a specialităţilor de cofetărie italiană, vitrine de prezentare, suport, know ho şi dezvoltare de concepte de locaţie (concepte individuale, gelaterii în regim de franciză).

Click


Articolul de prezentare poate fi vizualizat şi în versiunea digitală a revistei.
Publicitatea grupului de firme se găseşte la pagina 7.

Lectură plăcută, vă aşteptăm la Expo Gastropan 2012!

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781