11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO LA CRAIOVA

Segafredo Zanetti Espresso a deschis, sămbâtă, 3 martie, a şasea cafenea în regim de franciză din ţară. Locaţia construită după noul concept de design al celebrei mărci italiene se găseşte în centrul comercial Electroputere Park din Craiova.

Click

După 20 de ani de activitate consacrată excelenţei, marca italiană se bucură de recunoştinţă în peste 100 de ţări ale lumii. Din data de 3 martie, craiovenii sunt aşteptaţi zilnic să descopere ineditul experienţei multisenzoriale şi să se delecteze cu specialităţile de cafea italiană, de îngheţată artizanală, de produse de cofetărie sau de ceaiuri preparate după reţete speciale, testate în peste 650 de locaţii Segafredo Zanetti Espresso din întreaga lume.

Cafeneaua, construită după noul concept de design, poartă mărcile caracteristice, unice ale brandului Segafredo Zanetti, în special combinaţia de roşu, alb şi negru, folosită în crearea interiorului de 225. În esenţă, spaţiul fizic estetic agreabil – destinat atât clienţilor nefumători, cât şi celor fumători – retrezeşte atmosfera cosmopolită a celebrelor coffee shop-uri italiene.

Click

Segafredo Zanetti Espresso din Craiova a fost proiectat şi realizat de BIBAS Group, reprezentantul exclusiv în România al mărcii Segafredo Zanetti. Grupul nostru de firme furnizează întreaga varietate de produse, de echipamente şi asigură întregul know-how pentru prepararea specialităţilor comercializate, respectiv pentru funcţionarea zilnică a cafenelei din Electroputere Mall.

Pe lângă proiectele Segafredo Zanetti Espresso deja executate în ţară (Bucureşti, Timişoara, Cluj, Otopeni) şi în străinătate (Larnaca, Moscova, Sofia, Casablanca, Baku, Yerevan etc.), BIBAS Group implementează concepte gastronomice şi oferă soluţii la cheie pentru investitorii domeniului HORECA, încă din 2002.

Click

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781