11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

STANDUL BIBAS GROUP S-A BUCURAT DE SUCCES LA GASTROPAN!

BIBAS Group a expus soluţiile complete oferite în segmentul gelateriei şi al cofetăriei artizanale. Mai mult decât atât, grupul de firme a fost principalul partener al CUPEI Gelato 2012, organizat pentru prima oară în ţară în cadrul GASTROPAN.

La ediţia din 2012 a Expoziţiei Internaţionale de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publice GASTROPAN (23-25 martie, Târgu Mureş), BIBAS Group a construit un stand interactiv de aproape 70 mp. Grupul de firme a expus soluţiile complete destinate operatorilor HORECA din segmentul gelateriei şi al cofetăriei artizanale.

Vizitatorii au avut ocazia să descopere varietatea de produse de bază MEC3 (baze pentru îngheţată cu lapte, baze pentru îngheţată cu fructe, baze speciale, gusturi pentru îngheţată cu lapte, gusturi pentru îngheţată cu fructe, variegati, kituri, produse de bază pentru prepararea îngheţatei dietetice, baze pentru îngheţata soft, toppinguri speciale pentru îngheţata soft) şi să deguste specialităţile preparate de membri Departamentului MEC3 din cadrul BIBAS Group, coordonaţi de maestru cofetar italian Massimo de Luca.

Click

Standul BIBAS Group a acordat o atenţie deosebită noutăţilor: conceptului frozen yoghurt şi sortimentelor Minou.

Conceptul frozen yogurt s-a născut în America anilor `70, apoi a fost repede uitată de piaţa mondială a dulciurilor. În ultimii ani, el a devenit popular din nou datorită liniei de produse de bază, reţetelor şi ideilor comerciale dezvoltate de MEC3.

Cremos, uşor, proaspăt şi consistent, iaurtul transformat în îngheţată poate fi combinat aproape cu toate gusturile şi cu o serie întreagă de granule şi fructe proaspete. Nota personală a produsului final ţine doar de fantezia şi creativitatea imaginativă a maestrului cofetar.

Click

Există plăceri capabile să ne cucerească zilnic. Minou se numără printre plăcerile cotidiene irezistibile. Maniera cea mai originală de a prepara o îngheţată rezultă o experienţă complexă. Imagini, culori, gusturi în cavalcadă. Minou: un po` gelato, un po` bijoux.

Click

Laboratorul viu amenajat pe stand a ilustrat funcţionarea zilnică a unei gelaterii-cofetării şi a prezentat echipamentele profesionale pentru prepararea îngheţatei artizanale şi a îngheţatei soft pe care grupul de firme le furnizează prin intermediul iceteam 1927. Mai mult decât atât, specialităţile realizate de echipa BIBAS Group şi maestrul Massimo de Luca au fost expuse în cele mai noi şi cele mai spectaculoase vitrine de prezentare ISA, Kaleido şi Crystal Tower.

Click

CUPA GELATO 2012, primul concurs de preparare a îngheţatei artizanale din România, a fost un eveniment inedit gândit de BIBAS Group şi realizat în colaborare cu organizatorii expoziţiei. Grupul de firme a pus la dispoziţia concurenţilor produse de bază, echipamente profesionale şi a oferit premii substanţiale câştigătorilor.

Concursul a fost câştigat de maeştrii cofetăriei Bunicuţa ta din Miercurea Ciuc care au dezvoltat o reţetă proprie, pe baza căreia au preparat îngheţata de artizanală cu urdă apreciată unanim de membrii juriului internaţional.

Click

Deşi evenimentul din Târgu Mureş s-a axat pe soluţiile oferite în domeniul panificaţiei şi al cofetăriei, standul BIBAS Group a popularizat şi alte două domenii de activitate ale grupului: Segafredo şi Gastro concepts&consulting.

Click

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781