11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

BIBAS GROUP, LA PRIMUL SALON DE CAFEA DIN ŢARĂ

Coffee lovers event, primul salon de cafea din ţară se desfăşoară în perioada 2-6 mai la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, în paralel cu Competiţia Naţională de Barista. BIBAS Group, principalul partener al concursului, aşteaptă publicul specializat şi iubitorii de cafea cu un stand interactiv spectaculos.

Click

Departamentul Segafredo Zanetti din cadrul grupului de firme a recreat în pavilionul C6 al Centrului Expoziţional atmosfera intensă şi atractivă a stilului de viaţă italian. Standul prezintă oferta linea bar, destinată locaţiilor HORECA de tip café, bar, lounge, club, cofetărie, hotel, restaurant a companiei italiene lidere de piaţă. Pot fi degustate sortimentele de cafea, specialităţile pe bază de espresso, produsele complementare deja consacrate, populare pe piaţă (hot ciok, freddoccino, freddoccino espresso, ceaiurile Brodies, siropurile Fabbri, toppingurile MEC3), dar şi soluţiile inedite capabile să confere valoare adugată oricărei locaţii din segmentul mai sus amintit (deserturile Gustosia şi crema fredda).

Click

Specialităţile Segafredo Zanetti se prepară cu ajutorul celor mai recente echipamente La San Marco: espresorul LSM 105 TOUCH şi noul măcinător-dozator SM INSTANT .

Click

La Competiţia Naţională de Barista organizată de Asociaţia de Cafea de Specialitate din România (SCAE România) şi susţinută de BIBAS GroupBIBAS Group se vor înfrunta cei mai bun barişti din ţară, selectaţi în urma concursurilor regionale; câştigătorii urmează să reprezinte România la finala mondială, aşadar miza este uriaşă.

Grupul nostru de firme pune la dispoziţia organizatorilor aparate profesionale de cafea La San Marco, măcinătoare, produse Segafredo Zanetti şi asigură know how complet – asistenţă tehnică, suport profesional – pentru desfăşurarea concursului.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781