11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

Mercato, noul concept de cafenea

La începutul lunii martie, departamentul BIBAS Shop Fitting a finalizat un nou concept individualizat de cafenea. Mercato, proiectat şi realizat integral de grupul BIBAS, s-a deschis în piaţa Libertăţii din centrul Timişoarei.

Mercato combină vitalitatea materialelor organice din care a fost realizată arhitectura interioară a locaţiei cu mărcile caracteristice ale brandului Segafredo Zanetti. În esenţă, spaţiul fizic estetic şi agreabil – destinat atât clienţilor nefumători, cât şi celor fumători – retrezeşte atmosfera cosmopolită a celebrelor coffee shop-uri italiene.

Click

Pentru mai multe poze, daţi click pe imagine.

Cafeneaua deschisă la Timişoara este primul concept proiectat şi realizat de BIBAS Group care promovează cultura take away. Specialităţile pe bază de espresso din cele trei categorii de produse – espresso&hot drinks, iced coffee&ice tea, frappés&shakes – comercializate pot fi servite în ambientul plăcut al locaţiei, dar pot fi comandate şi în pahare de tip take away. Oferta inedită a cafenelei Mercato cuprinde o sortimentaţie generoasă de îngheţată artizanală şi de deserturi (muffinuri, prăjituri, tortur, deserturi la pahar etc.).

Click

Pentru mai multe poze, daţi click pe imagine.

Locaţia din Timişoara a fost proiectată şi realizată prin sinergia departamentelor BIBAS Group, reprezentant exclusiv, în ţară, al mărcii Segafredo Zanetti. Grupul de firme furnizează întreaga varietate de produse, de echipamente şi asigură întregul know-how pentru prepararea specialităţilor comercializate, respectiv pentru funcţionarea zilnică a cafenelei.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781