11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

Il Gelato di Bruno la Timişoara

Il Gelato di Bruno la Timişoara

8 iulie 2013

BIBAS Group a lansat la Timişoara prima gelaterie Il Gelato di Bruno din ţară. Locaţia în regim de franciză a companiei italiane MEC3, lider mondial în dezvoltarea de produse şi idei pentru producerea îngheţatei artizanale şi a specialităţilor de cofetărie îşi aşteaptă clienţii în Piaţa Victoriei, în imediata vecinătate a cafenelei Segafredo Zanetti Espresso.

Click

Il Gelato di Bruno oferă ineditul unei experienţe multisenzoriale în adevăratul sens al cuvântului: combină dulcea delectare a simţurilor cu un impact vizual puternic şi necunoscut până în momentul de faţă pe piaţa autohtonă a ospitalităţii. Sortimentele şi cupele de îngheţată, deserturile reci şi torturile se realizează în laboratorul viu al locaţiei, despărţit de spaţiul destinat clienţilor doar printr-un perete de sticlă, tocmai pentru a crea interacţiunea consumatorului final cu spectacolul care însoţeşte artă specifică a îngheţatei artizanale italieneşti.

Arhitectura interioară valorifică materialele de construcţie organice în culorile unui mediu înconjurător natural, aflat în concordanţă cu filozofia preparării artizanale a îngheţatei italiene din materii prime pure, genuine şi consistente: lapte, frişcă lichidă şi fructe proaspete.

Click

Originile Gelato di Bruno se regăsesc pe dealurile regiunii Romagna (Italia), acolo unde, cu mult timp în urmă, inegalabilul maestru gelatier Bruno s-a dedicat artei „gusturilor îngheţate”. Poate datorită mediului său natural bogat, poate motivat de adânca pasiune pentru arta gelateriei, Bruno a reuşit să creeze o linie formidabilă de reţete de îngheţată artizanală şi produse de cofetărie italiană. Reţetele sale combină într-o armonie deplină cavalcada gusturilor cu specificul fiecărui sezon al anului în parte.

Vitrinele spectaculoase oferă savoarea proaspătă a vechilor plăceri: nuca delicioasă din Sorrento, mugurii de pin încântători din Via Reggio, fisticul parfumat din Bronte, căpşunile din Senga Sengana şi multe alte reţete unice.

Click

Dincolo de latura ei clasică, Gelato di Bruno excelează în idei inovatoare; ne interesează să căutăm plăceri originale în deserturi precum cookies, apriti sesamo şi iaurt cu variegato de zmeură, create prin inspiraţia maeştrilor noştri gelatieri, în acord cu naturaleţea diferitelor anotimpuri.

Consumatorii exigenţi, cei care caută aventura acaparantă a simţurilor se pot delecta cu produse de cofetărie inedite: torturi, mini-torturi, mousse-uri reci şi cupe de gelato, create să satisfacă orice fel de gust.

Il Gelato di Bruno din Timişoara a fost proiectat şi realizat prin sinergia activităţii departamentelor BIBAS Group, reprezentant exclusiv, în ţară, al mărcii MEC3. Grupul de firme furnizează întreaga varietate de produse, de echipamente şi asigură întregul know-how pentru preparea specialităţilor comercializate, respectiv pentru funcţionarea zilnică a gelateriei.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781