11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO la Arad

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO la Arad

7 ianuarie 2014

O nouă locaţie Segafredo Zanetti Espresso s-a deschis pe 15 decembrie în centrul istoric al Aradului.

Locaţia, un adevărat bar all`italiana, face parte dintr-o reţea globală construită din istoria de succes a peste 750 de coffe shop-uri similare din întreaga lume şi reprezintă a şaptea cafenea, în regim de franciză, din România, a prestigiosului brand internaţional Segafredo Zanetti.

Pentru mai multe poze, click pe imagine.
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

Spaţiul estetic şi agreabil al cafenelei, destinat atât clienţilor fumători cât şi celor nefumători, asociază domenii gastronomice complementare pentru. Aventura seducătoare a simţurilor, va putea fi redescoperită, de acum încolo, zi de zi la Arad, la acelaşi grad superlativ al ospitalităţii.

Pentru mai multe poze, click pe imagine.
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

Segafredo Zanetti Espresso propune, înainte de toate, gusturile şi combinaţiile fascinantei culturi espresso: caracterul corpolent al unui il vero espresso italiano tradiţional, cremozitatea unui cappuccino, considerat cartea de vizită a tuturor specialităţilor pe bază de espresso.

În strânsă concordanţă cu ideea de bar all`italiana, locaţia îşi delectează clienţii cu o sortimentaţie generoasă de specialităţi de ciocolată caldă, de ceai de limonade, de sucuri de fructe proaspăt stoarse (spremuta), de cocktailuri alcoolice sau nonalcoolice şi, în fine, cu preparatele culinare ale bucătăriei italiene reci: spuntini, ciabatta, piadine, sandwich-uri, salate proaspete.

Pentru mai multe poze, click pe imagine.
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

Dolci, iată un cuvânt pentru a desemna diversitatea cofetăriei italieneşti, din care Segafredo Zanetti Espresso a ales să promoveze trendul inovator: adevărata îngheţata artizanală şi deserturile reci creative, ambele preparate în laboratorul propriu al locaţiei şi menite să cucerească simţurile în orice moment al zilei.

Segafredo Zanetti Espresso din Arad a fost proiectat şi realizat de BIBAS Group, reprezentantul exclusiv în România al mărcii Segafredo Zanetti. Grupul nostru de firme furnizează întreaga varietate de produse, de echipamente şi asigură întregul know-how pentru prepararea specialităţilor comercializate, respectiv pentru funcţionarea zilnică a cafenelei din centrul oraşului.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781