11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

CARABAS, the taste creator

CARABAS, the taste creator

6 ianuarie 2014

Noul concept individualizat de locaţie, proiectat şi realizat integral de BIBAS Group s-a deschis la începutul lunii decembrie, în Shopping City Galați.
CARABAS, the taste creator este expresia unei senzații de viață particulare a delectării simțurilor, altfel spus a unei lumi create să transpună plăcerea existenței în limbajul gastronomiei italiene de înaltă clasă.
Un morar lăsase o moștenire destul de modestă celor trei feciori ai săi: o moară, un asin și un motan. Împărțeala se făcu de îndată. Celui mai mare i se cuvenea moara, celui de-al doilea, asinul, iar celui mai tânăr nu-i rămase decât motanul. Iață cum începe Motanul încălțat, o poveste scrisă de Charles Perrault și care constituie punctul de plecare al noului concept de locație. Sfârșitul narațiunii propune deznodământul tipic al basmului. Creativitatea debordantă a motanului îl transformă pe fiul cel mic al morarului, în marchizul de Carabas care intră în grațiile regelui, căsătorindu-se cu fata acestuia.

CARABAS, the taste creator
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

La fel cum marchizul de Carabas este produsul inventivității motanului încălțat, locația Carabas s-a născut din asocierea creativă a patru domenii crezute, până acum, distincte: cafeneaua, patiseria artizanală, cofetăria tipic italiană și magazinul de delicatese.
În materie de cafenea, Carabas reprezintă o premieră absolută, în țară, și pentru brandul Segafredo Zanetti. Pentru prima dată în istoria locațiilor partenere Segafredo Zanetti din țară, toate specialităţile de cafea se prepară din boabe 100% arabica. Segafredo Alleanza excelează în echilibrul dintre dulcea delicateţe florală şi fructală, respectiv corpolenţa notelor de caramel şi de ciocolată, pe care o completează gustul de migdală şi de miere.

CARABAS, the taste creator
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

În centrul locației se găsește laboratorul viu în care se prepară produsele de patiserie artizanale și varietatea clătitelor sărate, respectiv dulci din ofertă.

CARABAS, the taste creator
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

Specialitățile de cofetărie italiană din CARABAS urmăresc linia inovatoare: deserturile reci inedite, creații artizanale menite să cucerească toate simțurile, combinația sortimentelor clasice a iubitului gelato italian cu înghețata bio și cu caracetrul sănătos al înghețatei realizate fără adaos de zahăr, pe bază de Stevia.

CARABAS, the taste creator
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

În fine, magazinul de delicatese CARABAS, integrat în arhitectura interioară bazată pe simplitatea organicului, oferă șansa de a face cadou apropiaților sau, de ce nu, de a aduce acasă o parte din atmosfera și din creativitatea acaparantă a culturii gastronomice exigente. Fie că vorbim de ciocolata artizanală, de bisicuiți sau de macaroons preparați la fața locului, inventivitatea surprinzătoare a produselor urmărește întotdeauna plăcerea consumatorului.

CARABAS, the taste creator
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

Carabas, the taste creator din Galați a fost proiectat şi realizat de BIBAS Group. Grupul nostru de firme furnizează întreaga varietate de produse, de echipamente şi asigură întregul know-how pentru prepararea specialităţilor comercializate, respectiv pentru funcţionarea zilnică a locației din Shopping City Galați.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781