11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO la Brăila

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO la Brăila

3 ianuarie 2014

O nouă locaţie Segafredo Zanetti Espresso s-a deschis în Promenada Mall din Brăila la începutul lunii decembrie.

Segafredo Zanetti Espresso, situat în zona food court a mall-ului din Brăila, reprezintă a şasea locaţie, în regim de franciză, din România, a prestigiosului brand internaţional Segafredo Zanetti.
Cafeneaua reflectă ultima linie de design a francizelor Segafredo Zanetti Espresso şi poartă mărcile caracteristice, unice ale brandului italian, în special combinaţia de roşu, alb şi negru, folosită în crearea interiorului şi a terasei.

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO la Brăila
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

Destinată atât clienţilor nefumători, cât şi celor fumători, locaţia retrezeşte atmosfera cosmopolită a celebrelor coffee shop-uri italiene.
Segafredo Zanetti Espresso propune, înainte de toate, gusturile şi combinaţiile fascinantei culturi espresso: caracterul corpolent al unui il vero espresso italiano tradiţional, cremozitatea unui cappuccino, considerat cartea de vizită a tuturor specialităţilor pe bază de espresso.

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO la Brăila
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

În strânsă concordanţă cu idea de bar all`italiana, locaţia îşi delectează clienţii cu o sortimentaţie generoasă de specialităţi de ciocolată caldă, de ceai de limonade, de sucuri de fructe proaspăt stoarse (spremuta), de cocktailuri alcoolice sau nonalcoolice şi, în fine, cu preparatele culinare ale bucătăriei italiene reci: spuntini, ciabatta, piadine, sandwich-uri, salate proaspete.
Dolci, iată un cuvânt pentru a desemna diversitatea cofetăriei italieneşti, din care Segafredo Zanetti Espresso a ales să promoveze trendul inovator: adevărata îngheţata artizanală şi deserturile reci creative, ambele preparate în laboratorul propriu al locaţiei şi menite să cucerească simţurile în orice moment al zilei.

SEGAFREDO ZANETTI ESPRESSO la Brăila
Pentru mai multe poze, click pe imagine.

Segafredo Zanetti Espresso din Brăila a fost proiectat şi realizat de BIBAS Group, reprezentantul exclusiv în România al mărcii Segafredo Zanetti. Grupul nostru de firme furnizează întreaga varietate de produse, de echipamente şi asigură întregul know-how pentru prepararea specialităţilor comercializate, respectiv pentru funcţionarea zilnică a cafenelei din Promenada Mall.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781