11 septembrie 2014
Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în lumea Marelui Circ. De la începutul lunii septembrie , brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice de Formula 1, McLaren.
 
01 mai 2014
Vă invităm să vedeţi reportajul realizat cu ocazia prezenţei noastre la ediţia din 2014 a Epoziţiei Internaţionale GASTROPAN de la Braşov.
 
08 aprilie 2014
Descoperiţi noutăţile şi ofertele exclusive pe care BIBAS Group le promovează pe piaţa ospitalităţii începând din această primăvară.

SEGAFREDO ZANETTI, SPONSOR AL ECHIPEI McLAREN

Segafredo Zanetti anunţă întoarcerea sa în Marele Circ al Formulei 1. De la începutul lunii septembrie, brandul internaţional redevine sponsorul echipei britanice McLaren.

În urmă cu exact 20 de ani, Segafredo Zanetti fusese deja implicat în competițiile de Formula 1. Ca partener al aceleiaşi echipe McLaren, cu care a reluat colaborarea acum, a lucrat cu campioni mondiali ca Niki Lauda, Alain Prost şi Keke Rosberg. Sponsorizase, de asemenea, în două rânduri, maşina de curse, echipamentul şi casca de protecţie a legendarului pilot Ayrton Senna: prima dată în 1984, în debutul acestuia în F1, apoi în 1994, în perioada ultimului său an competiţional.
Reîntoarcerea brandului internaţional în Circul Formulei 1 coincide cu cea de-a 20-a aniversare a morţii pilotului brazilian.

Pentru mai multe poze, click pe imagine.
Pentru mai multe poze, click pe imagine.


„În plan emoţional, îndelungata mea prietenie cu Ayrton Senna, mi-a influenţa decizia de revenire la echipa McLaren. Iată, la 20 de ani de la moartea pilotului, Segafredo Zanetti se întoarce în F1.

Când te gândeşti la Formula 1, te gândeşti, fără îndoială, şi la McLaren, una dintre echipele care a dobândit statutul de adevărată legendă a motosportului.

În domeniul cafelei, acelaşi lucru este valabil pentru Segafredo Zanetti, așadar împreună putem realiza ceva cu totul special” – a declarat dl. Massimo Zanetti, preşedintele grupului Massimo Zanetti Beverages Group, cu ocazia încheierii parteneriatului.

Pentru mai multe poze, click pe imagine.
Pentru mai multe poze, click pe imagine.


La rândul său, preşedintele McLaren Group, dl. Ron Dennis s-a arătat mulţumit de noua colaborare:

„Personal, sunt încântat de faptul că Massimo Zanetti a ales să revină în Formula 1 alături de McLaren. A reprezentat, şi în trecut, un sprijin pentru echipă şi pentru Ayrton Senna. Pasiunea lui pentru cursele de motorsport se manifestă acum prin intermediul brandului Segafredo Zanetti.

Apropierea Segafredo Zanetti de McLaren, pe o piață internaţională marcată de competiția acerbă pentru sponsorizări reflectă puterea brandului nostru (...) și capacitatea Formulei 1 de a ajunge la o audiență globală considerabilă.

Sunt încântat de faptul că două rețele globale iconice, ambele sinonime ale excelenței, colaborează din nou.”

Pentru mai multe poze, click pe imagine.
Pentru mai multe poze, click pe imagine.


Începând cu calificările pentru Marele Premiu al Italiei, însemnele brandului Segafredo Zanetti apar pe lateralul aripilor din spate ale maşinilor McLaren, respectiv pe echipamentele piloţilor.

Cu ocazia circuitelor din Malaezia, Singapore şi Abu Dhabi, pe spoilerul maşinilor va apărea sigla Boncafé, un brand local aparţinând grupului Massimo Zanetti.

Colaborarea încheiată recent are şi un alt aspect comercial. Massimo Zanetti Beverages Group devine furnizorul oficial al prestigiosul grup de catering al McLaren, Absolute Taste Limited, care o are printre clienţii săi fideli pe Regina Elisabeta a II-a.

N. Titulescu, 2

500010, Brasov

Romania


+40 268 476 880

+40 268 476 781